[2023] - PUSH-meldingen instellen in de GGM VIEW-applicatie

Gewijzigd op Fri, 10 Mar 2023 om 10:04 AM

Hier is een tutorial om alarmen in te schakelen door middel van een melding op uw GGM VIEW-applicatie:

Allereerst moet je linksboven op dit icoontje klikken.

Dan activeren we de notificaties in de instellingen, hiervoor moet je klikken op «De notificaties».

Klik in het menu rechtsboven op het parameterpictogram.

Klik vervolgens op de knop om deze te wijzigen in "groen" (1) en ga vervolgens naar het menu (2) om de meldingen in te stellen.

Activeer nu het gewenste type meldingen.

Ga naar "Instelling op afstand" om de instellingen te voltooien

Klik vervolgens op "Push Alarm Calendar" en selecteer het type "Push".

Pas daarna de kalender aan volgens uw behoeften door rechtsboven op «Instellingen» te klikken.