[2022] 2023] Release-opmerking - NVR GIGAMEDIA

Gewijzigd op Mon, 20 Feb 2023 om 10:46 AM

[2023] Release-opmerking - NVR GIGAMEDIA

Na de update van je recorder naar een versie 2022 en hoger is het mogelijk dat je wat manipulaties moet doen.

• Na het bijwerken van de camerapoorten verandert deze van 9000 in 80, mogelijk moet u opnieuw opstarten.

• Na de update van 2022 en hoger, op de GGM VIEW-applicatie en op VMS Pro, is het noodzakelijk om de  informatie van de recorder te bewerken en de mediapoort 9000 voor poort 80 te wijzigen. (zie bijlage indien nodig)

• Als de beheerders-ID is gewijzigd, wordt deze na de update opnieuw ingesteld op admin als login, dus deze moet worden gewijzigd in GGM VIEW, Surveillance client en GGM VIEW.

• De Reset-knop aan de achterkant van het apparaat vereist een lange druk en voert een volledige reset van het apparaat uit.

Afspeelcompatibiliteit – proeflezen in webbrowsers

De 2022-versie is nu compatibel met gangbare browsers, Firefox, Chrome, Edge en New Edge voor live en herhaling.

Poort alles in één

HTTPS-, HTTP-, Onvif- en RTSP-poorten bevinden zich nu allemaal op één poort 80.

Systeem

• De  admin-gebruiker  kan niet meer worden gewijzigd en wordt na de update opnieuw ingesteld, het wachtwoord blijft ongewijzigd. Indien gewijzigd, wordt de login "Michel Dupont", weer "admin".
  • Maximaal 31 gebruikers.
  • Gebruikersbeveiligingsoptie toegevoegd voor logboeken, visualisatie, beheerbeperking.
  • Sleufnummers van de harde schijf toegevoegd aan het opslagmenu.
  • Fabriekscamerareset en externe SD-kaart formatteren.

- Release Note for NVR GIGAMEDIA - July 2022