GGM NE08P - Waar zijn de DIP-schakelaars aan de voorkant voor?

Gewijzigd op Wed, 07 Jun 2023 om 09:31 AM

GGM NE08P

schakelaar heeft 3 DIP-schakelaars op het voorpaneel waarmee specifieke functies kunnen worden geactiveerd.

2 mogelijke mogelijke versies:

Version 1 => S, E, V

Version 2 => E, D, P

Versie 1 :

• DIP Switch in S = Standaard PoE / PoE+-modus 100 m Max
  • DIP Switch in E = Verbeterde PoE-modus om het vermogen tot 200/250 m te verhogen // maar met een snelheidsbeperking van 10 Mbps (in plaats van 100 Mbps)
  • DIP Switch in V = VLAN-modus op poorten 1 -> 8 (uplink uitgesloten)

Versie 2 :

• DIP Switch E = Maakt een vlan (afdichting tussen 8 eerste en laatste) en maakt het mogelijk om het bereik (max 250m) poe te vergroten, maar lijdt aan stroomverlies
  • DIP Switch D = controleert op de switch of er een reactie is van de poorten via een ping en controleert of de poorten anders gevoed worden, herstart de poort
  • DIP Switch P = Realtime voeding en stroomprioriteitsmodus (geeft prioriteit aan de eerste 8 poorten)