[2023] GGM KITIP24xx-48xx - Opstartwizard

Gewijzigd op Fri, 10 Mar 2023 om 10:59 AM

Geldig voor deze referenties:

• GGM KITIP24C5MP
  • GGM KITIP48C5MP
  • GGM NVRL0104P
  • GGM NVRL0108P
  • GGM NVR0208P
  • GGM NVR0216P
  • GGM NVR02168P
  • GGM NVRE0104P
  • GGM NVRE0108P

Let op: Voor elke configuratie moet u een HDMI-weergaveapparaat rechtstreeks aansluiten op de achterkant van de recorder (monitor of tv)

Wachtwoord: 1e gebruik

Wanneer u de NVR voor het eerst gebruikt, moet u onmiddellijk uw eigen wachtwoord instellen om uw privacy te beschermen. Zorg ervoor dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord noteert en op een veilige plaats bewaart.

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

Opstartwizard

De opstartwizard helpt bij het configureren van het systeem en zorgt ervoor dat de NVR snel werkt.

Klik op de wizard Starten om door te gaan naar de volgende stap.

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

Netwerk configuratie

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

Als u verbinding maakt met een router die het gebruik van DHCP toestaat, vink dan het DHCP-vakje aan. De router zal automatisch alle netwerkparameters voor uw NVR toewijzen. Tenzij het netwerk handmatig is geadresseerd onder de parameters:

IP-adres
Subnetmasker
poort
DNS1/DNS2
Web-poort
Client-poort
RTSP-poort
UPNP

Datum Tijd :

Met dit menu kunt u de Datum, Tijd, Datumnotatie, Tijdnotatie, Tijdzone, NTP en DST configureren.

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

NTP:

NTP staat voor Network Time Protocol. Met deze functie kunt u de datum en tijd automatisch synchroniseren op de NVR via internet. Daarom moet de NVR verbonden zijn met internet.

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

zomertijd:

DST DST staat voor zomertijd. Inschakelen als zomertijd (DST) wordt waargenomen in uw regio.

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

Disk :

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

Als de HDD voor het eerst in de NVR wordt geïnstalleerd, moet deze worden geformatteerd. Selecteer de HDD en klik vervolgens op de knop HDD formatteren om de HDD te formatteren.

Overschrijven: Gebruik deze optie om de oude opnamen op de HDD te overschrijven wanneer de HDD vol is.

Kies je bijvoorbeeld voor de optie 7 dagen dan worden alleen de opnames van de laatste 7 dagen op de HDD bewaard.

Selecteer Uitschakelen om te voorkomen dat oude opnamen worden overschreven. Als u deze functie heeft uitgeschakeld, controleer dan regelmatig de HDD-status om er zeker van te zijn dat de HDD niet vol is.

Oplossing :

Kies een uitvoerresolutie die overeenkomt met uw monitor. De NVR ondersteunt het automatisch aanpassen van de uitvoerresolutie zodat deze overeenkomt met de beste resolutie van uw monitor wanneer het systeem opstart.

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

Mobiel:

Als uw NVR wordt geleverd met een P2P-ID, kunt u de QR-code scannen met uw mobiele app om de NVR op afstand te bekijken.

GGM VIEW-app.

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

Samenvatting :

U kunt de systeemoverzichtsinformatie controleren die u in de startwizard had ingesteld en de wizard voltooien.

Vink "Dit venster de volgende keer niet weergeven" aan als u de startwizard niet wilt weergeven wanneer het systeem de volgende keer opnieuw wordt opgestart. Klik op de knop Voltooien om op te slaan en af te sluiten.

Uw systeem is nu geconfigureerd!

Click to download this document

Download User Manual