[2023] GGM NVR - Hoe standaard systeeminstellingen te herstellen

Gewijzigd op Fri, 10 Mar 2023 om 10:58 AM

Geldig voor die referenties:

• GGM KITIP24C5MP
  • GGM KITIP48C5MP
  • GGM NVRL0104
  • GGM NVRL0104P
  • GGM NVRL0108P
  • GGM NVR0208P
  • GGM NVR0216P
  • GGM NVR02168P
  • GGM NVR8
  • GGM NVR16
  • GGM NVR32
  • GGM NVRE0104P
  • GGM NVRE0108P

Hoe standaard systeeminstellingen te herstellen

Une image contenant équipement électronique, circuit, ordinateur
Description générée automatiquement

Let op: Voor elke configuratie moet u een HDMI-weergaveapparaat rechtstreeks aansluiten op de achterkant van de recorder (monitor of tv)

Laad standaard:

Opmerking: Als u de standaardinstellingen herstelt, worden de opnamen en afbeeldingen die op de harde schijf zijn opgeslagen niet verwijderd.

Ga naar INSTELLING, vervolgens SYSTEEM en ONDERHOUD en kies het menu STANDAARD LADEN.

U kunt ervoor kiezen om alle instellingen in één keer te resetten, of alleen instellingen in specifieke menu's. Vink de items aan die u wilt herstellen of vink Alles selecteren aan om alle items te selecteren. Klik op Toepassen om de standaardinstellingen van de door u gekozen items te laden.

Une image contenant capture d’écran
Description générée automatiquement

Toepassen.

Systeem zal opnieuw beginnen.

Click to download this document