I forgot my recorder password. How to do ?

Gewijzigd op Wed, 07 Jun 2023 om 10:07 AM

Neem om veiligheidsredenen contact op met de technische ondersteuning.

U kunt de volgende link gebruiken om een incidentticket aan te maken:  New Support Ticke

U kunt onze technici, alleen Engels- of Franstaligen, bellen  +3212356200

Let op, voor Gigamedia-apparatuur hebben we het Mac-adres en de datum nodig die op het apparaat zijn geconfigureerd.

Op camera's en recorders waarvan het serienummer begint met 2421, 2422 en 2423, zou u een resetknop op de achterkant van het apparaat moeten vinden.

Voor Uniview-apparatuur, serienummer en datum geconfigureerd.